Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 27 червня

9:56  |  27.06.2023
«Українські військові міцно тримають свої позиції, ми готові до будь-яких сценаріїв» – Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог продовжував з артилерії та мінометів обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського, Богодухівського та Чугуївського районів області.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували Куп’янськ, Уди, Червона Зоря, Одноробівка, Ветеринарне, Гоптівка, Стрілеча, Козача Лопань, Плетенівка, Огірцеве, Бударки, Чугунівка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Кислівка та інші, загалом щонайменше 25 населених пунктів.

Під ударами російських окупантів переважно цивільна інфраструктура. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 6 га території та знешкодили 67 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення, але отримує рішучу відсіч наших захисників. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: