Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 27 червня

9:57  |  27.06.2024
Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 28 березня

Фото: kharkivoda.gov.ua

О 16:40 26 червня внаслідок потрапляння КАБ, у Харкові пошкоджено будівлю цивільного підприємства. Інформація про постраждалих не надходила. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 15:44 у місті Дергачі Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджено близько 65 будинків, господарчі споруди, торговельний центр, автомобілі.

12 осіб: 5 чоловік госпіталізовані до медичного закладу, 7 — гостра реакція на стрес (із них троє дітей), від госпіталізації відмовились.

О 12:14 у селі Мале Веселе Липецької громади Харківського району внаслідок обстрілу КАБом травмовано чоловіка, госпіталізовано до медичної установи, стан стабільний.

Протягом доби ворог завдавав ударів по місту Куп’янськ. Унаслідок ворожого обстрілу ракетами УМПБ-Д30 пошкоджено будинок, господарчі споруди. У селі Петропавлівка внаслідок влучання двох ворожих КАбів пошкоджено адмінбудівлю. Без постраждалих.

На Харківському напрямку російські терористи 10 разів, за підтримки авіації, штурмували позиції наших підрозділів в районах Вовчанська, Липців, Сотницького Козачка і Глибокого. У Вовчанську ще тривають бої у трьох локаціях.

Вісім разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу населених пунктів Степова Новоселівка, Синьківка, Стельмахівка та Берестове підрозділи Сил оборони відбили шість наступальних дій без успіху для противника. Ситуація напружена. Неподалік Синьківки й Степової Новоселівки тривають бойові дії.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: