Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 серпня

9:41  |  21.08.2023
Минулої ночі окупанти завдали удару ракетами С-300 по Слобідському та Шевченківському районах Харкова - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби російські окупанти безперервно з артилерії обстрілювали місто Куп’янськ. Також під вогнем ворога перебували населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні близько 8:00 ранку ворог обстріляв село Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено навчальний заклад. Інформація щодо постраждалих встановлюється.

Внаслідок обстрілів центру Куп’янська поранень зазнали 11 цивільних людей. В тому числі фельдшер «швидкої», що надавав допомогу постраждалим. У місті пошкоджено приватні будинки, будівлі підприємств, відділення «Нової пошти», будівлю закладу освіти та інші цивільні об’єкти.

У місті Вовчанськ Чугуївського району через ворожий обстріл загинув чоловік 71 року. В місті пошкоджено приватний будинок, квартиру в багатоповерхівці, будівлю закладу охорони здоров’я.

Внаслідок обстрілу селі Колісниківка Куп’янського району пошкоджено приватний будинок та газопровід.

Вчора близько 13:40 у селі Борщова Харківського району на території кооперативу «Дружба» 51-річний чоловік наступив на міну типу «Пелюстка». Госпіталізований з вибуховим пораненням в стані середньої тяжкості.

«На Куп’янському напрямку тривають важкі бої. Минулої доби росіяни вкотре спробували піти в наступ в районі Синьківки, але отримали жорстку відсіч від ЗСУ та повернулися на попередні позиції», — зазначив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: