Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 березня

11:11  |  21.03.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 березня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

13:00 здійснено ворожий ракетний обстріл міста Харків, влучання у виробниче підприємство. Також пошкоджені складські приміщення, автомобіль, багатоповерхівка. 9 осіб постраждало: з них 7 госпіталізовано, 1 від госпіталізації відмовився, 1 людина на амбулаторному лікуванні. 5 людей загинули.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Гатище, Вовчанськ, Бударки, Амбарне, Дворічна, Синьківка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Олександрівка, Козача Лопань, Ветеринарне.

22:40 внаслідок ракетного обстрілу міста Барвінкове Ізюмського району пошкоджено адміністративну будівлю, обладнання та лінію високовольтного дроту. Травм зазнав 42-річний чоловік, без госпіталізації.

21:00 внаслідок артобстрілу міста Вовчанськ пошкоджено три приватні будинки. Без постраждалих.

19:30 ворог обстріляв смт Козача Лопань Харківського району, пошкоджено приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

15:20 внаслідок ворожого артобстрілу міста Вовчанськ пошкоджено будинок, автомобіль, паркан. Без постраждалих.

14:43 відбувся ворожий обстріл села Курилівка Куп’янського району. Влучання по території. Потерпілих та загиблих немає.

09:00 в смт Дворічна Куп’янського району результаті влучання ворожого БПЛА пошкоджено автомобіль. Без постраждалих.

8:18 у селі Подоли Куп’янського району внаслідок обстрілу горів дах будинку та господарча споруда на площі. Без постраждалих.

Минулої доби на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 35,24 га території, знищили 472 вибухонебезпечні предмети.

За добу евакуйовано 16 дітей з родинами. На сьогодні евакуйовано із двох громад 149 дітей: Вільхуватської — 37; Великобурлуцької — 112.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: