Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 20 жовтня

10:38  |  20.10.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 20 жовтня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Близько опівночі ворог завдав ракетного удару по смт Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району. Зафіксовано влучання в землю. Пошкоджено навколишні крамниці, постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів, ракетного та іншого озброєння обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Внаслідок обстрілів міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будинок дитячої та юнацької творчості та 4 житлові будинки. Зазнали поранення чоловіки 57 та 69 років.

У селі Підлиман Ізюмського району зафіксовано влучання ворожої ракети на території приватного подвір’я. Пошкоджено сарай та дах будинку.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ «Ураган» села Піски-Радьківські Ізюмського району пошкоджено 2 приватні будинки, господарчі споруди.

У Харкові цивільний чоловік 42 років, збираючи в місті металолом, наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет та отримав поранення. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 12 га території та знешкодили 95 вибухонебезпечних предметів.

«На Куп’янському напрямку наші військові відбили 30 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки. Окупанти зазнають втрат та не мають просування», — повідомив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: