Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 2 квітня

11:46  |  02.04.2023
Росіяни посилюють присутність Куп'янському та Дворічанському напрямках на Харківщині - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби ворог обстріляв щонайменше 14 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. Зокрема, під обстрілами перебували Куп’янськ, Дворічна Піщане, Крохмальне, Западне, Уди, Ветеринарне та інші населені пункти. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок обстрілів села Кутьківка Куп’янського району, на жаль, загинув 43-річний цивільний чоловік, чоловік 46 років отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

У селищі Великий Бурлук Куп’янського району ударом ракет С-300 пошкоджено будівлі агропідприємства, у селі Подоли Куп’янського району пошкоджено приватний будинок.

В області продовжуються роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 6,5 га території та знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать живу силу і техніку ворога. Віримо в ЗСУ та щодня наближаємо Перемогу України!», – зазначив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: