Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 вересня

9:36  |  15.09.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 16 серпня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Ворог продовжує обстрілювати населені пункти області та чинити терор мирного населення. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні о 00:13 окупанти завдали удару КАБом по місту Харків. Боєприпас влучив у землю на території лікарні в Київському районі. Пошкоджено скління будівлі поліклініки.

Напередодні о 23:20 ворог завдав двох ударів КАБами. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у будівлі навчального закладу, горіла трава у Київському районі. Без постраждалих.

Близько 11:00 у селі Шийківка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава на площі 1,5 га та будинок. Інформація про постраждалих не надходила.

О 12:22 у селі Піски-Радьківські Ізюмського району внаслідок обстрілу РСЗВ «Торнадо-С» загинула 72-річна жінка. Зруйновано житловий будинок, пошкоджено сусідні будинки, приміщення магазину. Також зазнали травм двоє людей: 43-річний чоловік та 52-річна жінка.

Близько 14:00 у селі Подоли Куп’янського району внаслідок обстрілу горіли три господарчі споруди.

О 16:20 у селі Глушківка Куп’янського району внаслідок обстрілу (попередньо КАБ) горіли луки та кафе, пошкоджено три житлові будинки.

О 16:48 у селі Новоосинове Куп’янського району внаслідок обстрілу (попередньо РСЗВ) горіли 2 господарчі споруди та вантажний автомобіль.

Сьогодні о 02:20 у селі Гороховатка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу горіла лісова підстилка. Про постраждалих інформація не надходила.

«На Харківському напрямку відбулося три бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ. На Куп’янському напрямку за добу відбулося 17 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Колісниківки, Стельмахівки, Лозової та Синьківки», – розповів Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: