Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 червня

10:57  |  15.06.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 червня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Ударів по Харкову не зафіксовано. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 16:20 14 червня відбувся обстріл села Кутузівка Вільхівської громади, окупанти запустили щонайменше 5 ворожих КАБів. Одне влучання у полі, два влучання на території ферми, пошкоджена сільськогосподарська техніка. Четверте влучання на території приватного домоволодіння, пошкоджено будинок, без постраждалих. П’яте влучання на території непрацюючої ферми.

О 16:51 у селі Бугаївка Вовчанської громади Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава. Пошкоджено 2 приватних будинки.

О 15:50 у місті Куп’янськ внаслідок обстрілу горів дах та кімната будинку.

О 15:42 у селі Глушківка Курилівської громади Куп’янського району відбулося влучання ворожого снаряду в землю неподалік дитячого садочка. Загинула жінка 1966 р.н.

О 15:14 у селі Богуславка Борівської громади Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зруйновано два житлових будинки та три будинки пошкоджені. Постраждали двоє людей: чоловік та жінка — місцеві, які жили в одному з будинків.

Близько 13:45 год окупанти вдарили дроном по місту Куп’янськ, внаслідок чого пошкоджено адміністративну будівлю.

На Харківському напрямку російські окупанти три рази за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районах Вовчанська та Тихого. Усі ворожі атаки відбито.

На Купʼянському напрямку відбулося десять бойових зіткнень з окупантами. Ворог намагався покращити тактичне положення в районах населених пунктів Петропавлівка, Синьківка та Піщане. Неподалік Синьківки всі штурми ворога відбито, у районах Петропавлівки та Піщаного ще тривають бої.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: