Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 квітня

11:36  |  14.04.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 квітня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби окупанти обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Зокрема, під вогнем загарбників перебували Уди, Козача Лопань, Стариця, Дворічна, Табаївка та інші населені пункти. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Під обстрілом опинилося село Кучерівка Куп’янського району. Окупанти застосовували РСЗВ «Град». Пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Поранення зазнали 3 чоловіків – 50, 51-го та 23-х років. Усі госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу селища міського типу Дворічна Куп’янського району поранення зазнав 47-річний волонтер, який допомагав здійснювати евакуацію населення. Госпіталізований у важкому стані. Зараз медики борються за його життя.

В області залишається високою мінна небезпека. Вчора біля с. Лук’янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі підірвався тракторист. 28-річний чоловік отримав поранення та був госпіталізований.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 132 вибухонебезпечних предмети.

«На лінії зіткнення захисники Харківщини надійно тримають свої позиції та дають відсіч російським окупантам, завдаючи їм відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: