Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 березня

10:38  |  14.03.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 14 березня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби окупанти продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Під ворожим вогнем опинилися Вовчанськ, Куп’янськ, Дворічна, Стрілеча, Крохмальне, Гряниківка та інші міста і села. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки та будівля пожежно-рятувальної частини ДСНС. Знищено 2 автомобілі рятувальників. Постраждалих не було.

Із села Гряниківка, Куп’янського району вивезені та госпіталізовані двоє цивільних — 41-річна жінка та 51-річний чоловік. Напередодні потерпілі зазнали осколкових поранень. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

«На лінії зіткнення ворог намагався вести наступальні дії в районах Гряниківки та Дворічної, але зазнав невдачі та відступив з втратами. Наші захисники надійно тримають свої позиції та продовжують нищити ворога. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу далі», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: