Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 13 березня

11:03  |  13.03.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 13 березня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Минулої доби під артилерійськими та мінометними обстрілами російських окупантів опинилися щонайменш 20 населених пунктів Харківської області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зокрема, під ударами опинилися: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Гурʼїв Козачок, Гатище та інші. Авіаудари ворог наносив по населеним пунктам Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Купʼянськ, Ківшарівка.

Об 23:00 ворог обстріляв місто Вовчанськ. Пошкоджено будинок. Постраждалих серед цивільного населення не було.

О 15:19 у селі Новий Коротич Харківського району внаслідок ударів ракет С-300 пошкоджені два ангари. Без постраждалих.

О 13:55 у селі Подоли Куп’янського району внаслідок ворожих ударів горіла господарча споруда та 2 автомобілі. Пожежу ліквідовано. Жертв та постраждалих не зафіксовано.

Об 11:00 у місті Балаклія внаслідок ворожого ракетного обстрілу пошкоджено територію цивільного підприємства. Без постраждалих.

О 08:40 у місті Вовчанськ, ворожим обстрілом пошкоджено будівлю ветлікарні, господарчий корпус. Інформація про постраждалих осіб не надходила.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу зведені піротехнічні підрозділи провели розмінування 34,93 га території. Виявили та знищили 267 вибухонебезпечних предметів.

За добу евакуювали 4 дітей з родинами. На сьогодні евакуйовано із двох громад Куп’янського району 73 дитини: Вільхуватської — 28; Великобурлуцькій — 45.

«За минулу добу українські захисники відбили 4 атаки противника в районі населених пунктів Синьківка й Табаївка», — зазначив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: