Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 12 червня

10:31  |  12.06.2023
Синєгубов розповів про ситуацію в області станом на 20 травня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні вранці внаслідок обстрілу села Вільхуватка Куп’янського району зазнав поранення 40-річний чоловік.

«Вночі ворог завдав ракетного удару по селищу Хорошеве Харківського району. Зруйнований 2-поверховий житловий будинок, ще один 2-поверховий будинок пошкоджено, сталася пожежа. На щастя, в будинках ніхто не проживав, без постраждалих», – сказав начальник ХОВА.

Біля 5:30 ранку росіяни завдали ракетного удару з ЗРК С-300 по смт Шевченкове Куп’янського району, пошкоджений об’єкт цивільної промисловості та житловий будинок. Зазнав поранення 33-річний цивільний чоловік.

У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені щонайменше 2 житлові будинки.

У селі Липці Харківського району також пошкоджений приватний будинок.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ «Ураган» селі Циркуни Харківського району пошкоджені щонайменше 10 житлових будинків, гаражі та господарчі споруди.

У селі Нова Гусарівка Ізюмського району на власному подвір’ї підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі 55-річний цивільний чоловік. Госпіталізований з пораненнями.

«На лінії зіткнення наші захисники продовжують тримати позиції та нищити живу силу і техніку ворога. Віримо в ЗСУ!» – наголосив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: