Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 11 червня

11:06  |  11.06.2023
Харківська область має бути в пріоритеті гуманітарного розмінування – Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби окупанти продовжували обстрілювати населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Напередодні вночі, близько 1:50, російські окупанти завдали ударів з використанням трьох БПЛА Shahed по території цивільного підприємства в Богодухівському районі. Виникла пожежа.

За добу ворог двічі обстрілював магістральний аміакопровід в Куп’янському районі. Витоку аміаку та загрози для цивільного населення немає.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено 3 приватні житлові будинки та господарчі споруди. Без постраждалих.

У селі Курилівка Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будинок. Постраждалих не було.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили майже 18 га території. Виявили та знешкодили 74 вибухонебезпечні предмети.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать ворога. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу», — зазначив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: