Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 1 листопада

10:32  |  01.11.2023
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 1 листопада

Фото: kharkivoda.gov.ua

1 листопада, близько 8 ранку, ворог обстріляв місто Куп’янськ. Попередньо, без постраждалих. 31 жовтня ввечері, близько 23:30, ворог вдарив керованою авіабомбою по селу Подоли Куп’янського району, пошкоджено 2 приватних будинки. Без постраждалих. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів, з використанням авіації та іншого озброєння масовано обстрілював цивільне населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів.

У селищі Петропавлівка Куп’янського району обстрілами пошкоджено житловий будинок. Загинув чоловік близько 50 років. Зазнала поранення та була госпіталізована жінка 52 років.

У місті Вовчанськ Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджено 4 приватні будинки та будівлі комунального підприємства з благоустрою.

У селі Чернещина Ізюмського району обстрілами пошкоджено 2 приватні будинки та будівлі сільськогосподарського підприємства.

Також під ударами ворога перебували: Куп’янськ-Вузловий, Дворічна, Юрченкове, Уди, Ветеринарне, Курилівка, Кучерівка та інші населені пункти. Усього обстріляно більше 25 населених пунктів області.

У селі Велика Комишуваха Ізюмського району близько 13:00 на невідомому вибуховому пристрої у власному дворі підірвався чоловік 60 років. Госпіталізований з пораненням.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили майже 16,8 га території та знешкодили 127 вибухонебезпечних предметів.

«На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки», — повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: