Синєгубов привітав захисників та захисниць

21:54  |  14.10.2022
Синєгубов привітав захисників та захисниць

Фото: kharkivoda.gov.ua

14 жовтня начальник ХОВА Олег Синєгубов вручив майже 40 захисникам та захисницям подяки та почесні грамоти обладміністрації.

«Не вистачить слів, щоб висловити слова вдячності, шани й поваги. Адже ви цілодобово бороните наше місто, нашу область, нашу державу, нашу незалежність і суверенітет ціною, зокрема, власного життя, – звернувся до присутніх Олег Синєгубов. – Зараз всі сили об’єднали, кожен на своєму фронті захищає Україну: військові відвойовують нашу землю на фронті, потім підключається Нацполіція, служба ДСНС та  органи державної влади, щоби швидко відновити те, що було втрачено за 8 місяців».

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять українських героїв.

Командир 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Павло Федосенко також звернувся до присутніх з привітальним словом та наголосив, що окупантів гнатимуть з української землі до повної перемоги.

«Від усього особового складу 92-ї бригади хочу привітати з потрійним святом і побажати всім найголовнішого – мирного неба. Ми до цього йдемо впевненими кроками і як би важко не було, але перемога за нами. Харків відбудуємо!», – зауважив Павло Федосенко.

Заступник командира 92-ої окремої механізованої бригади з морально-психологічного забезпечення Роман Єсін розповів, що в армії служить вже 25 років. Він упевнений, що перемога не за горами.

«Настрій у бійців – бойовий, вони розташовуються на своїй території та звільняють міста і села, свої домівки. Дуже підіймає морально-психологічний стан особового складу, коли заходимо на деокуповані території й бачимо, з якою радістю нас зустрічають місцеві мешканці з прапорами, одночасно зі сльозами й радістю на очах», – сказав Роман Єсін.

Сьогодні серед нагороджених і старший солдат Ольга Матюшевська, яка пішла добровольцем в армію у квітні.

«До цього я працювала у військовій частині. Коли почалася війна, поїхала на Західну Україну. Але відчувала, що я там не приношу користі. Зараз мої основні обов’язки – це автомобільна служба, виїзд автомобільної техніки, забезпечення перевезення майна. Сьогодні хочеться побажати миру, щоб всі були живі і здорові», – додала Ольга Матюшевська.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: