Синєгубов: Понад 77% жителів Балаклії — зі світлом

15:38  |  26.09.2022
Синєгубов: 77% жителів Балаклії — зі світлом

Фото: t.me/synegubov

У звільненій від російських окупантів Балаклії 26 вересня відновили електропостачання. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Наразі електрику отримали близько 11 тисяч містян. Це понад 77% жителів Балаклії.

Також відновлено електропостачання міської лікарні, центральної котельні, 3 шкіл, поліклініки, очисних споруд та водозабірної інфраструктури.

«У домівки більшості мешканців Балаклії повернулася можливість забезпечити свої найнеобхідніші потреби. Завдяки відновленню електропостачання можливий запуск водопостачання, запрацюють банківські установи тощо. Найближчим часом відновлять роботу і великі торговельні мережі. Дякую нашим енергетикам за оперативно виконану роботу. Особлива подяка бригадам піротехніків ДСНС, які, ризикуючи власним життям, провели розмінування критичної інфраструктури міста, без чого жодні відновлювальні роботи були б неможливі. Відновлення електропостачання – перший крок до налагодження нормального життя на звільнених територіях. Продовжуємо працювати!», — повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у нещодавно деокуповану від росіян Балаклію на Харківщині повернули електропостачання, ведуться роботи з підключення Ізюма.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: