Синєгубов нагородив захисників і захисниць до Дня Збройних Сил України

17:23  |  07.12.2022
Синєгубов нагородив захисників і захисниць до Дня Збройних Сил України

Фото: kharkivoda.gov.ua

Начальник ХОВА передав почесні відзнаки військовим, які стоять на захисті цілісності України та, зокрема, боронять Харківську область. Про це повідомили в Харківській ОВА.

«Завдяки вам ми можемо зараз зустрітися, ми можемо планувати відбудову Харківщини після ворожих обстрілів. Кожному з вас я хочу побажати перемог, адже війна ще триває і ворог нікуди не подівся. Цими привітаннями хочеться відзначити внесок кожного із вас у нашу безпеку», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

В межах заходу вшанували пам’ять полеглих воїнів, які віддали своє життя за суверенітет та незалежність України.

«Шановні наші воїни, завдяки вам Харківська область майже повністю очищена від окупантів. Я хочу всім вам нагадати, що вдома вас чекають ваші родини, які постійно моляться за те, щоб ви лишилися живими. І я хотів би сьогодні віддати вам бойовий наказ – повернутися додому з перемогою, живими, до своїх родин. Дякую вам за все!», — привітав побратимів начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

«Завдяки нашим захисникам форма Збройних Сил України – це престиж, вона знана в усьому світі. Хочу побажати вам мужності та витривалості у подальшій боротьбі з окупантами», — долучився до привітань народний депутат України Павло Сушко.

«Українська армія – це сила та гордість країни. Ви сміливо та мужньо тримаєте оборону як на землі, так і в повітрі чи на воді. Зараз вам немає рівних в усьому світі. Усім бажаю якнайшвидше повернутися до своїх родин з перемогою», — додав народний депутат України Павло Якименко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: