Сім’ям загиблих поліцейських Харківщини вручили державні нагороди (відео)

16:40  |  20.06.2022
Сім’ям загиблих поліцейських Харківщини вручили державні нагороди

Фото: hk.npu.gov.ua

Героїзм харківських правоохоронців під час виконання службових обов’язків відзначив Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

Указами Президента за мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації, 6 працівників ГУНП в Харківській області нагороджені посмертно державними нагородами.

20 червня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вручив високі нагороди сім’ям загиблих поліцейських.

Ордени «За мужність» III ступеня отримали рідні старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділу поліції №1 Ізюмського райуправління майора поліції Ігоря Подаруєва, оперуповноваженого сектору кримінальної поліції ВП №1 Чугуївського райуправління майора поліції Федора Тахтаджиєва, заступника командира взводу №3 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Схід» старшого лейтенанта поліції Максима Волика, старшого інспектора взводу №2 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Схід» старшого сержанта поліції Богдана Тарусіна, поліцейського водія сектору логістики Харківського райуправління №2 сержанта поліції Олександра Семерніна.

Родина слідчого відділу СУ старшого лейтенанта поліції Валерія Котенка отримала медаль «Захиснику Вітчизни».

Працівники харківської поліції  загинули під час активної фази російського вторгнення на територію Харківщини, обороняючи рідну землю від ворожої навали.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко звернувся до родин загиблих поліцейських зі словами підтримки та глибокої вдячності.

«Найважче на війні – дивитися в очі батькам загиблих. Я хочу подякувати вам за те, що ви виховали таких дітей, які віддали своє життя за мирний Харків, за нашу рідну Україну.  Важко знайти слова,  які б могли вас заспокоїти, вгамувати біль від важкої непоправної втрати. Від усього колективу харківської поліції для вас лише слова глибокої вдячності. Не ми почали цю війну, ворог прийшов на нашу землю підступно та віроломно. Нажаль, серед працівників харківської поліції є загиблі та поранені, але ми продовжуємо нищити ворога», — сказав він.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: