Сили ППО збили усі російські ракети над Харківщиною — ОВА

18:50  |  05.12.2022
Сили ППО збили усі російські ракети над Харківщиною — ОВА

Фото: AP

Під час масованого російського обстрілу силам протиповітряної оборони вдалося перехопити усі ракети над Харківщиною. Про це ефірі національного телемарафону повідомив заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха.

«Працювала ППО, працювала авіація на території області. Є збиття ракет, хай детальніше доповідають Збройні сили України. З позитивного можу сказати, що у нас внаслідок масованого ракетного обстрілу влучань на Харківщині немає», — зазначив Семенуха.

Разом з тим посилились обстріли трьох районів області.

«Є перманентні обстріли, особливо це стосується Куп’янського району, Чугуївського, в районі Вовчанської громади. Там у нас, на жаль, є збільшення інтенсивності прильотів, але це стосується РСЗВ і артилерійського обстрілу нашої території ворогом», — сказав заступник голови обладміністрації.

Нині аварійних відключень немає, зазначив посадовець: «Кілька годин тому у нас були відключення міста Лозова і населених пунктів у Лозівській громаді. Наскільки нам відомо, ситуація стабілізована. Станом на зараз відключень немає. Там, де є відключення сьогодні, у Харківській громаді. Мається на увазі місто Харків. Це є планові відключення, вони не є більшими за вчора. Можу сказати, що вони є меншими. Тому станом на 17:00 ситуація стабільна і контрольована».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: