Сили оборони України ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку — Генштаб ЗСУ

10:30  |  09.09.2022
Сили оборони України ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Завдяки вмілим і злагодженим діям Збройні Сили України, за підтримки місцевого населення, просунулися майже на 50 км за 3 дні. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

За даними розвідки, окремі ворожі підрозділи зазнали значних втрат. Окупанти намагаються евакуювати поранений особовий склад та пошкоджену військову техніку в райони населених пунктів Вільхуватка та Бородоярське.

Особовий склад окупаційних військ в цивільному одязі вдається до дезертирства і намагається повернутися на територію російської федерації. Так, протягом доби, відзначено понад 15 таких випадків.

В Генштабі повідомили, що українські військові відбили наступ російської окупаційної армії у районах населених пунктів Уди, Костянтинівка, Вірнопілля, Плоске та Кам’янка Харківської області.

Окупанти завдавали авіаційних та ракетних ударів по Костянтинівці, Циркунах та Харкову.

Також на Харківському напрямку, зі ствольної й реактивної артилерії, окупанти обстріляли населені пункти Уди, Соснівка, Дуванка, Цупівка, Прудянка, Дементіївка, Великі Проходи, Питомник, Руські Тишки, Петрівка, Перемога, Байрак та Костянтинівка.

На Слов’янському напрямку – біля Долини, Краснопілля, Слов’янська та Микільського.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: