Шість мирних мешканців постраждали через ворожі обстріли Харківської області

21:19  |  25.07.2024
Шість мирних мешканців постраждали через ворожі обстріли Харківської області

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 25 липня близько 17:25 росіяни завдали авіаудари по селу Пристін Купʼянського району. Отримали поранення двоє чоловіків віком 71 та 72 років і 69-річна жінка. Пошкоджено домоволодіння. За попередніми даними, окупанти застосували по селу два КАБ-250.

Також сьогодні приблизно о 12:30 ворогом було здійснено обстріл села Волохівське Чугуївського району. Загорілись житлові будинки. Опіки та поранення отримав 43-річний чоловік. Потерпілого доставлено до лікарні.

25 липня о 10:00 окупанти завдали авіаційний удар по селу Руська Лозова Харківського району. Тілесні ушкодження отримали двоє людей. Попередньо, росіяни вдарили по населеному пункту УМБД Д-30 СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: