Щонайменше 4 удари завдали росіяни зранку у Харкові: слідчі документують наслідки воєнних злочинів

10:49  |  08.01.2024
Щонайменше 4 удари завдали росіяни зранку у Харкові: слідчі документують наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

Окрім цього зафіксоване влучання у приватний будинок у місті Зміїв Чугуївського району. Поранені 60 та 90-річні чоловіки. Загинула 62-річна жінка. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини

8 січня близько 07:00 військові росії обстріляли місто Харків. Зафіксовано щонайменше 4 удари. Тип озброєння встановлюється. В центрі міста пошкоджено заклад освіти. Травмована 53-річна жінка. Її доставили до лікарні.

У місті Зміїв Чугуївського району зафіксоване влучання у приватний будинок. Поранені дві людини. Лікарі надають їм допомогу. Під завалами знайшли тіло 62-річної жінки.

В селищі Вільча пошкоджений геріатричний пансіонат. Постраждалих немає.

Ввечері 7 січня військові росії також завдали кілька ударів по Харкову попередньо ракетами С-300. Поранення отримали два працівники поліції.

В селищі Великий Бурлук пошкоджена лікарня, будинок культури, господарчі будівлі та складські приміщення приватних підприємств.

У місті Вовчанськ були пошкоджені господарчі будівлі, цивільне підприємство, приватні домоволодіння, господарчі будівлі та автомобілі.

Через обстріл села Сенькове Куп’янського району поранено 17-річного хлопця. Він госпіталізований.

У селі Нечволодівка Куп’янського району загинув 50-річний чоловік. Пошкоджено приватний будинок.

На місцях прильотів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: