Розірвати зв’язки з загарбником: начальник штабу спецпідрозділу «Kraken» про пам’ятник Пушкіну в Харкові

12:23  |  09.11.2022
Розірвати зв’язки з загарбником: начальник штабу спецпідрозділу «Kraken» про пам'ятник Пушкіну в Харкові

Питанням демонтажу пам’ятника Пушкіну в Харкові має займатися місцева влада, але якщо органи влади проявляють пасивність, то повинна діяти громада. Про це в соціальних мережах написав начальник штабу спецпідрозділу «Kraken» Костянтин Немічев.

«В 1991 році розпався СРСР, але на жаль деяка частина населення ментально залишилася там. У 2014 році після анексії територій здавалось би, що ось той час настав, коли зрозуміло хто ворог і необхідно позбутися багатьох речей, що нас із ним пов‘язує, на жаль і тоді цього не сталося. Але час настав 2022 році, коли ворог з повною силою накинувся на територію України, вчиняючи геноцид проти українського народу», — написав Немічев.

За його словами,  зараз саме час розірвати всі зв’язки та спогади, які пов’язані з постійними обстрілами, руйнуванням будинків та не дати забути ні світові, ні самим собі про гибель українців від рук росіян.

«І все ж таки, нарешті позбутися того ментального зв’язку із росією. Нам будувати свою Сильну та Незалежну Державу. Україна — це держава з тисячолітньою історією. В нас є свої Герої, якими треба пишатись та шанувати, які віддавали своє життя за свободу», — написав Костянтин Немічев.

Він вважає, що в питанні демонтажу пам’ятника Пушкіну кожен має показати свою позицію.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що пам’ятник Пушкіну на площі Поезії у Харкові вирішили захистити піском.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: