Росіяни завдали ракетного удару по ринку в селищі Шевченкове на Харківщині: постраждали щонайменше 7 людей 

10:32  |  09.01.2023
Росіяни завдали ракетного удару по ринку в селищі Шевченкове на Харківщині: постраждали щонайменше 7 людей 

Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

В селищі Шевченкове Куп’янського району зранку 9 січня зафіксовано ракетний удар, попередньо з ЗРК С-300, по місцевому ринку. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове постраждало 7 мирних жителів. Серед них 13-річна дівчинка. На жаль, загинула 60-річна жінка. Всіх інших постраждалих госпіталізовано. Медики надають їм допомогу. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив, що рятувальники дістають людей з-під завалів на ринку.

Синєгубов також повідомив, що впродовж минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Чугуївщини та Куп’янщини. Застосовували артилерію, танки та міномети.

Також під вогнем ворога опинилися Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна, Стариця, Мілове, Першотравневе та інші населені пункти області.

У Куп’янську внаслідок ударів окупантів зайнялася пожежа. Полум’я охопило господарчі споруди. А у селі Вовчанські Хутори, Чугуївського району обстрілом зруйновано приватний будинок.

Протягом доби постраждалих від ворожих обстрілів не зафіксовано.

«На лінії зіткнення Сили оборони України надійно тримають позиції та ведуть з окупантами запеклі бої. Підтримуємо наших захисників та продовжуємо спільно працювати задля Перемоги», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: