Росіяни завдали по Харкову удари ракетами С-300: під прицілом — критична інфраструктура — Синєгубов

10:33  |  29.12.2022
Ожесточенные бои на территории Харьковской области продолжаются - Синегубов (видео)

Фото: kharkivoda.gov.ua

28 грудня пізно ввечері Харків зазнав масованої атаки дронами-камікадзе «Шахед». Усього по Харкову було випущено 13 дронів. 11 з них були збиті силами нашої ППО. Є влучання в об’єкти критичної інфраструктури міста. На щастя, ніхто не постраждав. Наразі на місці тривають роботи з ліквідації наслідків. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

28 грудня зранку ворог завдав ракетного удару по Слобідському району Харкова. Пошкоджені адміністративні та виробничі будівлі. Поранення отримав чоловік 48 років. Він госпіталізований з вибуховою травмою, стан — середньої тяжкості.

Зранку 29 грудня Харків та Харківська область під ударами ворожих ракет.

«Попередньо, є прильоти 4 ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ’янському районах. Під прицілом — критична інфраструктура. На місці працюють рятувальники. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється», — повідомив голова ХОВА.

Протягом дня 28 грудня російські окупанти обстрілювали з артилерії населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів, що розташовані поряд з лінією зіткнення та кордоном з рф.

Зокрема під вогнем були міста Куп’янськ та Вовчанськ, селище Дворічна, Ківшарівка та інші населені пункти. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Обійшлося без жертв та постраждалих.

В області тривають роботи з розмінування. За добу знешкоджено 57 вибухонебезпечних предметів. Втім, мінна небезпека залишається дуже високою. 28 грудня в селі Бугаївка Чугуївського району у лісі підірвалися батько 47 років та його 7-річний син. Обидва госпіталізовані з вибуховими травмами. Дитина у важкому стані. Стан батька – середній.

«На лінії зіткнення наші захисники тримають позиції та продовжують бити ворога. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: