Росіяни завдали масованої атаки дронами типу Shahed по об’єктах інфраструктури Богодухівського району — Синєгубов

9:40  |  09.06.2023
Росіяни завдали масованої атаки дронами типу Shahed по об'єктах інфраструктури Богодухівського району - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Впродовж минулої доби російські окупанти завдавали ударів по цивільній інфраструктурі та мирному населенню Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої ночі ворог завдав масованої атаки дронами типу Shahed по об’єктах інфраструктури Богодухівського району. Зайнялися пожежі. Поранення дістав цивільний чоловік 33 років.

Протягом доби ворог неодноразово обстрілював місто Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено будівлю медзакладу, житлові будинки, господарчі споруди. Поранення зазнали та були госпіталізовані чоловік 63 років та 69-річна жінка.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 27 га території. Виявили та знешкодили 94 вибухонебезпечних предмети.

«На лінії зіткнення тривають бої. Найгарячіше на Куп’янському напрямку. Захисники Харківщини надійно тримають свої позиції та нищать ворога. Віримо в ЗСУ та продовжуємо працювати на Перемогу», — зазначив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: