Росіяни вбили двох людей, 11 поранили, пошкодили аміакопровід, цивільну інфраструктуру: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів рф за добу

10:58  |  06.06.2023
Росіяни вбили двох людей, 11 поранили, пошкодили аміакопровід, цивільну інфраструктуру: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів рф за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Ворог масовано обстрілював Харків та населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вночі росіяни обстріляли ракетами С-300 Слобідський та Шевченківський райони Харкова. Пошкоджені автомобільна парковка та дорожнє покриття в центрі міста. У будинках вибиті вікна, пошкоджений водогін, автомобілі.

Внаслідок ворожого обстрілу в Куп’янському районі відбулася розгерметизація аміакопроводу. На даний час по передмістю міста Куп’янськ та прилеглих селах аміаку в повітрі не зафіксовано.

Окупанти здійснили обстріл міста Балаклія з реактивної системи залпового вогню. Загинув 57-річний місцевий житель. Ще 4 жінки та 5 чоловіків отримали поранення, їх госпіталізували до лікарні. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, автомобілі.

В смт Печеніги Чугуївського району росіяни вбили 52-річну жінку пошкодили приватний будинок. У місті Вовчанськ ворог зруйнував магазин.

В смт Ківшарівка Куп’янського району пошкоджений медичний заклад. В смт Великий Бурлук з пораненнями госпіталізовані 58-річний чоловік та 54-річна жінка.

На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1, 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: