Росіяни вбили 4 людей, серед яких 6-річна дівчина, ще 6 людей отримали поранення: слідчі задокументували наслідки обстрілів на Харківщині

11:37  |  29.02.2024
Росіяни вбили 4 людей, серед яких 6-річна дівчина, ще 6 людей отримали поранення: слідчі задокументували наслідки обстрілів на Харківщині

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом 28 лютого росіяни завдавали численні удари по населених пунктах Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Внаслідок обстрілу авіабомбами Куп’янська зруйнована будівля церкви, пошкоджено кафе та житлові будинки. Загинули 2 людини, 5 отримали травми.

З КАБів росіяни обстріляли вокзал в селищі Великий Бурлук Куп’янського району. Загинули 48-річний чоловік та 6-річна дівчинка. Матір дитини отримала тяжкі травми.

У селі Григорівка та Московка Куп’янського району пошкоджені приватні будинки.

В селі Кіндрашівка Куп’янського району горіла господарча споруда.

Внаслідок неодноразових обстрілів у місті Вовчанськ пошкоджені приватні будинки.

29 лютого о 01:30 ворог знову обстріляв Вовчанськ. Зафіксовано влучання в будівлю аптеки.

Також під обстрілами були села Западне, Синьківка, Іванівка, Котлярівка, Бударки, Варварівка, Синьківка та інші населені пункти.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: