Росіяни провели безрезультатну атаку на напрямку Глибоке — Липці на Харківщині — Генштаб ЗСУ

17:56  |  17.05.2024
На Сіверському та Слобожанському напрямках окупанти активізували диверсійно розвідувальну діяльність у прикордонних з Україною районах - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські підрозділи продовжують рішуче протидіяти спробам російських окупантів прорвати нашу оборону – найбільше боїв точилося на Краматорському, Покровському та Курахівському напрямках. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку, окрім району згаданого раніше села Стариця, ворог провів безрезультатну атаку на напрямку Глибоке — Липці. Російські окупанти продовжують завдавати авіаударів – цього разу постраждали райони сіл Ізбицьке та Покаляне.

На Харківському напрямку за 17 травня втрати ворога становлять 35 російських окупантів вбитими та пораненими, нашими воїнами знищено 15 одиниць ворожої техніки, серед яких — танк, бойова броньована машина, артилерійська установка.

Наші воїни завдають окупантам відчутних втрат, активно застосовують засоби вогневого ураження по живій силі ворога та техніці. На визначених напрямках здійснюють заходи щодо покращення тактичного положення.

Завдання угрупованням військ визначені та доведені.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: