Росіяни продовжують обстрілювати Харківщину з артилерії та мінометів: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів

11:46  |  30.06.2023
Росіяни продовжують обстрілювати Харківщину з артилерії та мінометів: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби військові рф завдавали удари з різного виду озброєння по прикордонним населеним пунктам Куп’янського та Чугуївського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Окупанти обстрілювали Вовчанськ, Кислівку, Берестове та інші населені пункти. Пошкоджені будинки та автомобілі. Потерпілих немає.

Близько 3:30 у смт Панютине Лозівського району 13-річний хлопчик на подвір’ї знайшов вибуховий пристрій, взяв до рук після чого пристрій вибухнув. З травмтичною ампутацією кількох пальців руки дитину доставили до харківської лікарні.

У селі Чернещина Ізюмського району на території сільськогосподарського підприємства на невстановленому вибуховому пристрої підірвався трактор з причепом. 54-річний чоловік отримав незначні ушкодження.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: