Росіяни продовжують обстріли Харківщини з різного виду озброєння, є поранений: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

10:41  |  05.03.2024
Росіяни продовжують обстріли Харківщини з різного виду озброєння, є поранений: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом минулої доби росіяни завдавали ударів по населеним пунктам Чугуївського, Богодухівського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Під численними обстрілами вчора перебував Вовчанськ. Атакували з РСЗВ «Град», мінометів та касетними боєприпасами. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі.

Внаслідок обстрілу об 11:00 у селі Івашки Богодухівського району пошкоджений багатоповерховий будинок, господарчі споруди.

Близько 12:30 окупанти з мінометів завдали ударів по селу Басове. Влучили на територію сільськогосподарського підприємства. Пошкоджені господарчі споруди, адмінбудівлі, лінії електропередач.

О 15:30 росіяни з мінометів обстріляли околиці села Івано-Шийчине.

В місті Куп’янськ пошкоджені господарчі будівлі, гараж.

Близько 16:00 відбувся обстріл села Московка Куп’янського району. Пошкоджений приватний будинок.

Внаслідок ворожого обстрілу села Сенькове Куп’янського району поранення отримав 49-річний водій центру екстреної медичної допомоги.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: