Росіяни продовжують атакувати міста та села Харківщини безпілотниками, ракетами та авіабомбами: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

10:23  |  14.03.2024
Росіяни продовжують атакувати міста та села Харківщини безпілотниками, ракетами та авіабомбами: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по Харкову та населеним пунктам Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

14 березня о 03:56 Харків атакували ворожі дрони. Пошкоджено приватне домоволодіння. Близько 05:10 ракетою С-300 пошкоджено територію лісопосадки.

Внаслідок ударів дронами міста Куп’янськ о 04:00 горить сухостій. Місто Ізюм також ворог атакував безпілотниками.

Близько 05:10 селище Великий Бурлук росіяни обстріляли керованими авіабомбами та БПЛА. Пошкоджено домоволодіння, територія лікарні, лісництво.

У місті Лозова внаслідок російського обстрілу пошкоджено будинок та господарчі споруди.

В селищі Кегичівка пошкоджені будинки.

13 березня ворог обстрілював Куп’янськ та село Курилівка. Пошкоджені приватні будинки.

Близько 15:00 військові рф здійснили обстріл попередньо трьома КАБами по місту Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки. Зруйновані три приватних будинки та магазини. Також місто піддавалося артилерійським обстрілам з боку росіян. Пошкоджені приватні будинки.

Внаслідок артобстрілу о 16:20 у селі Вовчанські Хутори пошкоджені приватні будинки та автомобілі.

О 15:20 село Вільча обстріляли з БПЛА «Герань».

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: