Росіяни обстрілювали населені пункти зі ствольної та реактивної артилерії, є загиблі та поранені: поліція задокументувала наслідки обстрілів Харківщини

13:06  |  31.01.2023
Росіяни обстрілювали населені пункти зі ствольної та реактивної артилерії, є загиблі та поранені: поліція задокументувала наслідки обстрілів Харківщини

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби росіяни атакували території громад на Куп’янському, Харківському та Чугуївському напрямках. Усі снаряди випущені по житловому сектору. Є загиблі й травмовані серед мирного населення. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

30 січня окупанти вдарили по містах та селах прикордоння області із РСЗВ «Ураган», артилерії, мінометів та танків.

Близько 10:20 ворог вкотре обстріляв місто Вовчанськ Чугуївського району.

Внаслідок ворожої атаки на подвір’ї власного будинку загинув 62-річний чоловік. Літня мешканка міста отримала мінно-вибухову травму та була госпіталізована до лікарні.

Протягом доби масованого обстрілу з боку окупаційних військ зазнав Куп’янськ. Противник гатив по місту зі ствольної та реактивної артилерії.

В результаті події постраждав 41-річний містянин, медики надали йому необхідну допомогу.

Снаряди ворога пошкодили приватні будинки: вибухова хвиля вибила шибки, уламки побили дахи та стіни, потрощили фасади та паркани, припарковані у дворі автомобілі.

Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, експерти, вибухотехніки ретельно відпрацювали усі факти обстрілів населених пунктів Харківщини.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: