Росіяни не припиняють щоденні обстріли Харківщини, є загиблі та поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

11:30  |  06.04.2024
Росіяни не припиняють щоденні обстріли Харківщини, є загиблі та поранені: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по Харкову та населених пунктах Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вночі окупанти завдали удари щонайменше двома ракетами з ЗРК С-300 по Шевченківському району Харкова. Загинули шість громадян, десять цивільних отримали поранення. Внаслідок обстрілу пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, магазин, автомобілі, АЗС, СТО.

У селищі Мала Данилівка знищені та пошкоджені три житлові будинки. Поранення отримав 59-річний місцевий мешканець.

5 квітня близько 09:50 внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ «Град» у селі Піски-Радьківські пошкоджені будівлі непрацюючого підприємства.

Близько 11:40 та 17:30 росіяни завдали удари по місту Вовчанськ. Пошкоджені приміщення магазинів та автомобілі.

Близько 15:20 окупанти скинули дві керовані авіабомби по селу Руська Лозова. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок.

У місті Куп’янськ через обстріл сталося займання сухої трави, пошкоджено приватний автомобіль.

У селі Бутівка внаслідок ворожого удару в полі утворилася велика вирва.

Село Михайлівка окупанти обстріляли з РСЗВ «Ураган». Зафіксовані влучання в полі за межами села. Пошкоджена будівля покинутої ферми.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: