Росіяни масовано обстріляли Куп’янський район: слідчі документують наслідки воєнних злочинів (відео)

15:20  |  06.10.2023
Росіяни масовано обстріляли Куп'янський район: слідчі документують наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

В результаті ракетних ударів поранені два чоловіки. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

6 жовтня о 04:00 ранку ворог здійснив обстріл села Петропавлівка Куп’янського району фугасною бомбою ФАБ-500. Під час удару пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та електроопори. Обійшлося без постраждалих.

Близько 09:10 в смт Шевченкове Куп’янського району стався ракетний обстріл з РСЗВ «Торнадо-С» з боку військових рф. Зафіксовано влучання у город та теплиці на території приватного будинку.

Отримав поранення 56-річний чоловік. Крім того, сталося влучання ракети у поле неподалік населеного пункту. Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що слідчо-оперативні групи працюють на всіх місцях подій, слідчі ретельно документують злочини країни-агресора.

«Росія обстрілює селище Шевченкове, основна мета – це вбити наше населення, вбити наших людей, — прокоментував інформацію про обстріли росіянами Куп’янського району Сергій Болвінов. – Ми розслідуємо ці злочини, і переконаний, що зло буде покаране».

О 10:00 росіяни знову обстріляли смт Шевченкове. Зафіксовано кілька влучань: два в межах населеного пункту, а одне поза межами селища. Постраждав 54-річний чоловік. Його доставили до лікарні.

Також близько 10:00 був здійснений обстріл села Нечволодівка з РСЗВ «Смерч». Постраждалих осіб немає.

На місцях подій працювали слідчі, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: