Родина з Первомайського на Харківщині втратила трьох членів сім’ї після російського ракетного удару по місту

12:18  |  27.09.2022
Родина з Первомайського на Харківщині втратила трьох членів сім'ї після російського ракетного удару по місту

Фото: Суспільне Харків

Внаслідок російського ракетного удару 26 вересня загинули троє членів однієї родини у місті Первомайський на Харківщині — літня жінка, чоловік та 13-річна дитина. Про це розповіла жителька Первомайського Тетяна Касьянова, будинок якої разом із родичами знищила російська ракета, — повідомляє «Суспільне».

Тетяна працює продавчинею у магазині неподалік дому і в момент обстрілу була на роботі.

«Я працюю у ста метрах від дому, до мене прийшли покупці, стояла з ними розмовляла, і чуємо секундний вибух — виходимо, усе палає. Одразу дивлюся — будинку мого немає! У мене онучка була і мати у будинку. Онучку знайшли одразу, тут вони були з бабусею. А чоловік у гаражі», — розповіла Тетяна.

«У нас була кухня, вони під віконцем сиділи квасолю перебирали. І одразу обох накрило. Онуці 13, у грудні мало бути 14. Бабусі 80 було б наступного року. Горіло, почало горіти, приїхали ДСНС, вони нас не допускали сюди. Чоловіка дуже довго шукали, знайшли у гаражі, питали мене, де він міг бути», — говорить жителька Первомайського.

Чоловіку Тетяни було 63 роки. «В одну секунду всього не стало! Ні рідних, ні будинку, ні двору! Одна секунда — і все. Нехай воно їм повернеться», — каже Тетяна.

13-річна Наталія навчалася в інтернаті. Через війну заняття проходили онлайн. Тетяна згадує, як разом з онукою робили фізкультуру. У телефоні збереглися фото з онукою.

На подвір’ї ударом побило гусей і качок. Уцілілих птахів відвезуть у село під Первомайським, де жила загибла мати Тетяни. Тетяна із сином планують переїхати до родичів.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що російські окупанти випустили ракету по місту Первомайський у Харківській області. Внаслідок обстрілу загинула дівчина.

Згодом стало відомо, що у місті Первомайський внаслідок російського обстрілу загинули щонайменше четверо людей.

Обстріл міста Первомайський Харківської області російські військові здійснювали ракетою «Іскандер»: уламки саме такого типу ракет знайшли слідчі у місті.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: