Робітники КВПВ наводять лад у районі харківського аеропорту

18:04  |  20.03.2023
Робітники КВПВ наводять лад у районі харківського аеропорту

Фото: city.kharkov.ua

Робітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» наводять лад у районі Міжнародного аеропорту «Харків». Як повідомили на підприємстві, щодня з пр. Гагаріна, вул. Грозненської, Мерефянського шосе та вул. Сохора в Основ’янському районі вивозиться 117 куб. м твердих побутових відходів.

Всього за останні три місяці звідти вивезли 8,9 тис. куб. м ТПВ. Сьогодні, 20 березня, на маршруті працює бригада сміттєвозу у складі водія Віталія Момота, вантажників Юрія Шевченка і Михайла Шевякова.

«Віталій Момот працює на підприємстві 15-й рік. За цей час встиг освоїти усі види спецтехніки. Війна застала його вдома, у селищі Циркуни, яке одразу було окуповане ворожими військами, тому Віталій Момот був змушений знаходитися в селищі аж до його деокупації. Його напарники, Юрій та Михайло, на підприємстві працюють рік та пів року, відповідно, і добре розуміють важливість своєї роботи для харків’ян», — зазначили у КВПВ.

Під час обслуговування цього маршруту комунальники стикаються з основною проблемою — неправильним паркуванням харків’янами особистого автотранспорту.

Зокрема, нещодавно складна ситуація виникла на вул. Качанівській, 17, де практично вся прибудинкова територія була заставлена машинами.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: