Ремонтники «Харківводоканалу» оперативно реагують на заявки харків’ян

13:21  |  27.12.2022
Ремонтники «Харківводоканалу» оперативно реагують на заявки харків'ян

Фото: city.kharkov.ua

Бригади дільниці Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» підтримують комунікації у справному стані та виконують близько 50 заявок харків’ян.

Як повідомила начальник районної дільниці Іоланта Дика, завдяки профілактичним заходам та оперативним ремонтам внутрішньобудинкових систем, ситуація з водопостачанням та водовідведенням у будинках харків’ян перебуває під контролем.

«Під час профілактичних заходів виявляємо «вузькі» місця та проводимо ремонт. Зокрема, об’ємні комплексні відновлювальні роботи були виконані на системах водопостачання у будинках на вул. Харківських Дивізій та вул. Мельникова. Також слідкуємо за справною роботою систем зливової каналізації. Замінили системи у двох будинках на вул. Амосова», — розповіла Іоланта Дика.

Також начальник дільниці повідомила, що через аварійні відключення електроенергії збільшилася кількість аварій на внутрішньобудинкових системах, тому підрозділ розробив план дій на випадок виникнення непередбачених аварій.

«У пріоритеті залишається питання належного технічного стану підвальних приміщень, які є укриттями під час обстрілів. Також завжди готові до усунення аварійних ситуацій у «пунктах незламності», — підсумувала начальник дільниці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: