Ракетний удар по «Новій пошті» під Харковом: зросла кількість загиблих

16:42  |  30.10.2023
6 загиблих та 16 поранених: прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по терміналу «Нової пошти» в смт Коротич. У понеділок, 30 жовтня, у лікарні помер 25-річний чоловік. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичного закладу внаслідок удару окупантів по терміналу «Нової пошти», сьогодні вранці помер у лікарні», — йдеться у повідомленні керівника ОВА.

Ракетний удар росіян по «Новій пошті» забрав життя вже семи людей. Ще 12 — проходять лікування, двоє потерпілих перебуває в реанімації.

Імʼя загиблого та деталі про його стан повідомила пресслужба «Нової пошти».

«Після тижневої боротьби за своє життя помер Максим. У нього був складний перелом плеча, через який він втратив багато крові. Лікарі провели йому кілька операцій. Стан був важким, але стабільним. Сьогодні зранку Максим помер. Йому було лише 25 років. Вічна та світла пам’ять. Щирі співчуття рідним та близьким», — повідомили в компанії.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у смт Коротич Харківського району. За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф. Відомо про 6 загиблих та 16 поранених. Всі постраждалі — працівники підприємства.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: