Протягом тижня Обласний гумштаб передав громадам Харківщини генератори, продукти та постільну білизну

16:54  |  24.04.2023
Протягом тижня Обласний гумштаб передав громадам Харківщини генератори, продукти та постільну білизну

Фото: kharkivoda.gov.ua

В області продовжується видача гуманітарної допомоги для найбільш уразливих груп громадян. Про це повідомили в Харківській ОВА.

З 18 до 21 квітня включно 8,5 тонни продуктів передали Зміївській центральній районній лікарні, Богодухівському психоневрологічному інтернату, обласним туберкульозним санаторіям. Також продукти передали військовим.

Окрім того, Балаклійська, Слобожанська, Малоданилівська, Малинівська, Старовірівська, Сахновщинська, Зачепилівська, Кегичівська, Красноградська, Ізюмська та Наталинська громади отримали 15 генераторів потужністю від 70 до 110 кВт. Це обладнання вони зможуть використати на об’єктах критичної інфраструктури.

До дитячих будинків сімейного типу упродовж тижня передавали комплекти постільної білизни від ООН. Так, 1610 комплектів спрямували в Лозівський, Красноградський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Ізюмський райони та Куп’янську громаду.

Також 135 ковдр надійшло до Харківського геріатричного пансіонату ветеранів праці та 5,8 тонни одягу відправили в Куп’янський район.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: