Протягом доби ворог бив по цивільній інфраструктурі Харківщини з РСЗВ, FVP-дронів, БПЛА, артилерії: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф

11:43  |  26.08.2024
Протягом доби ворог бив по цивільній інфраструктурі Харківщини з РСЗВ, FVP-дронів, БПЛА, артилерії: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф

Фото: hk.npu.gov.ua

Минулої доби росіяни завдавали удари по населених пунктах Харківського, Богодухівського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

25 серпня внаслідок артилерійського обстрілу росіянами селища Ківшарівка пошкоджена будівля навчального закладу.

По селищу Садовод ворог влучив з FPV-дрона. Пошкоджено два багатоквартирних двоповерхових будинки.

По селу Курилівка окупанти завдали удару з РСЗВ. Пошкоджено будинок.

З РСЗВ росіяни обстріляли село Сенькове. Сталася пожежа у двох житлових будинках.

Артилерійського удару ворог завдав по селу Світличне. Пошкоджено багатоквартирний двоповерховий будинок, два приватних домоволодіння, ЛЕП.

По селу Одноробівка окупанти завдали удару з артилерії. Знищено приватне домоволодіння, пошкоджені господарчі споруди, енергомережі.

У селищі Козача Лопань внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено вісім приватних домоволодінь, лінію електропостачання.

Місто Куп’янськ росіяни обстріляли з РСЗВ «Ураган». Пошкоджено житлові будинки.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Триває евакуація населення з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку військових рф. 25 серпня поліцейські вивезли з Куп’янського та Вовчанського районів 42 людей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: