Протягом доби окупанти обстріляли Харків та населені пункти області: поліція документує наслідки вогневих атак ворога

11:30  |  06.02.2023
Протягом доби окупанти обстріляли Харків та населені пункти області: поліція документує наслідки вогневих атак ворога

Фото: hk.npu.gov.ua

Обстріли велися на Куп’янському, Харківському та Чугуївському напрямках. Є травмовані цивільні мешканці, зафіксовано руйнування житлових будинків та закладу освіти. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вранці 5 лютого окупанти нанесли ракетні удари по Київському району міста. Одна ракета влучила у приміщення навчального закладу, друга розірвалася під фундаментом житлового будинку.

Внаслідок події поранення отримали 5 громадян. Пошкоджено багатоквартирні будинки, офісне приміщення, приватні автомобілі.

Військові рф продовжують щоденно тероризувати мирне населення прикордоння регіону постійними обстрілами з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Минулої доби в зоні ураження опинилися села Нескучне, Тернова, Глибоке, Вовчанські Хутори, Стариця, Огірцеве, міста Куп’янськ та Вовчанськ.

У багатьох населених пунктах, які потрапили під ворожий вогонь, пошкоджені будинки та прилегла територія, потрощені дахи та паркани, вибиті вікна та двері.

На місцях подій працювали слідчі та криміналісти, які зібрали речові докази та задокументували наслідки атак з боку окупаційних військ рф.

За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: