Пропонував 1700 гривень, щоб уникнути відповідальності за водіння автомобілем напідпитку: у Харкові повідомили чоловіку про підозру

11:15  |  22.11.2023
Пропонував 1700 гривень, щоб уникнути відповідальності за водіння автомобілем напідпитку: у Харкові повідомили чоловіку про підозру

Фото: hk.npu.gov.ua

В Основ`янському районі Харкова водій у нетверезому стані порушив правила дорожнього руху та пропонував хабар поліцейським. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

3 листопада 53-річний чоловік рухався на своєму транспортному засобі та порушив правила дорожнього руху — проїхав на жовтий колір світлофора. Патрульні поліцейські зупинили водія і виявили у порушника ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час оформлення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 130 КУпАП, водій запропонував патрульним 1700 гривень за уникнення покарання.

За вказаним фактом слідчим відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: