Прокурори вилучили докази функціонування так званої «поліції» у місті Ізюм, що була створена представниками рф під час окупації

22:17  |  14.09.2022
Прокурори вилучили докази функціонування так званої «поліції» у місті Ізюм, що була створена представниками рф під час окупації

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

14 вересня прокурори обласної прокуратури спільно зі слідчими другого слідчого відділу теруправління ДБР, розташованого у місті Полтаві, у рамках кримінального провадження за фактом держзради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України), провели обшуки у псевдовідділі поліції, створеному представниками рф під час окупації міста Ізюм. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Під час обшуку виявлено докази того, як окупанти намагались створити «поліцію» на захопленій території.

Зокрема, вилучено: книги обліку чергування так званих «поліціянтів», списки осіб, які займали фейкові посади, матеріали звернення громадян про вчинення злочину до псевдополіції, нормативно-правові акти рф, печатки й штампи російського зразка тощо.

«Зрадникам від відповідальності та правосуддя вже не втекти. Позиція прокуратури та ДБР єдина: робимо все можливе задля покарання за Законом та Справедливістю!», — повідомили в прокуратурі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: