Продавав російські та білоруські товари місцевим мешканцям: у Куп’янську викрито підприємця

13:38  |  22.06.2023
Продавав російські та білоруські товари місцевим мешканцям: у Куп’янську викрито підприємця

Фото: hk.npu.gov.ua

З метою особистого збагачення та отримання прибутків мешканець міста Куп’янськ реалізовував товари за рублі рф. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Зловмисник провадив господарську діяльність у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією.

Під час окупації міста Куп’янськ чоловік продавав харчові продукти та побутову хімію російського, білоруського виробництва, а також виробництва так званої «лнр» на умовах подальшої сплати відсотків від отриманого прибутку.

Слідчі Куп’янського РВП ГУНП в Харківські області під процесуальним керівництвом Куп’янської окружної прокуратури Харківської області повідомили про підозру 55-річному чоловікові за ч. 4 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Шанувальнику «руського мира» загрожує до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: