Призначення нового керівника патрульної поліції Харкова підтвердили в УПП

19:45  |  01.11.2023
Призначення нового керівника патрульної поліції Харкова підтвердили в УПП

Віктор Левченко. Фото: facebook.com/kharkivpolice

1 листопада перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив тимчасово виконуючого обовʼязків керівника Управління патрульної поліції міста Харкова, майора поліції Віктора Левченка. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Повідомляється, що служба нового керівника харківських патрульних розпочалася з першого набору. За ці роки він пройшов шлях від поліцейського до начальника управління. Зокрема, був на керівних посадах патрульної поліції Миколаєва, очолював патрульну поліцію Луганської області.

З початку повномасштабного вторгнення Віктор разом з іншими патрульними став на захист держави, обороняючи міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Патрульні поліцейські під керівництвом Віктора Левченка евакуювали з найнебезпечніших районів Луганської області понад 40 тисяч мирного населення.

У складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції України виконує бойові завдання з розвідки, виявленню та знищенню живої сили та техніки ворога за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Указами Президента України за виявлені в захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України Віктор Левченко був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню та медаллю «Захиснику Вітчизни».

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові з посади начальниці Управління патрульної поліції області зняли Альону Стрижак, на її місце призначено Віктора Левченка.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: