Правоохоронці ідентифікували російського військового, який вбив жінку під час окупації міста Ізюм

12:18  |  27.03.2023
Правоохоронці ідентифікували російського військового, який вбив жінку під час окупації міста Ізюм

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру заступнику командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовцю 245-ого гвардійського мотострілецького полку ЗС рф за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

В березні 2022 року росіяни окупували територію міста Ізюм Харківської області. Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні минулого року російські військові залицялись до 36-річної жінки.

Окупанти бачили, що жінка ніяк не реагує на їх «компліменти», тому вирішили вигадати історії про те, що заберуть її до рф задля «кращого життя».

2 червня жінка підійшла до штабу російських військовослужбовців: саме у цьому місці був WI-FI. Вона хотіла зателефонувати своєму брату з Івано-Франківської області.

Зі штабу вийшов російський військовий, який ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у рф. Проте в той день ревнощі перейшли всі межі: він вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу потерпіла померла.

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід — співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: