Працевлаштувалась до окупаційної адміністрації під час захоплення Куп’янщини: викрито ще одну колаборантку

12:24  |  14.02.2024
Працевлаштувалась до окупаційної адміністрації під час захоплення Куп’янщини: викрито ще одну колаборантку

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час тимчасової окупації міста Куп’янськ зловмисниця обійняла посаду «виконуючої обов’язки спеціаліста відділу персоніфікованого обліку та автоматичного оброблення інформації управління праці та соціальної політики тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району». Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Здійснювала прийом громадян, які зверталися з метою оформлення матеріальної допомоги від окупаційної влади держави-агресора, а також займалася підготовкою звітності за результатами службової діяльності управління.

Дізнавачі Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області повідомили 51-річній жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: