Потужні генератори передали у Балаклійську та Лозівську громади

20:48  |  26.01.2023
Потужні генератори передали у Балаклійську та Лозівську громади

Фото: kharkivoda.gov.ua

Два генератори по 264 кВт Харківщина отримала в межах проєкту UNOPS Ukraine «Посилення стабільності постачання тепла населенню України», що фінансується Українським гуманітарним фондом.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, генератори відправили у Лозову та Балаклію.

«Цей генератор дасть нам змогу заживити котельню, яка обслуговує майже 4000 абонентів, зокрема, лікарні і дитячий садок», – розповів директор КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради Сергій Малишев.

Таким чином навіть у разі тривалої відсутності електропостачання внаслідок пошкодження мереж подача тепла не припинятиметься.

«Генератор потужністю на 264 кВт плануємо встановити на центральну котельню. Вона опалює 61 житловий багатоповерховий будинок, 2 школи та інші споруди закладів соціального захисту населення», – наголосив головний інженер КП БРР «Балаклійські теплові мережі» В’ячеслав Солодов.

Це перший транш у межах проєкту UNOPS Ukraine, мета якого – зміцнити стабільність постачання тепла та електроенергії населенню України в регіонах, що найбільше постраждали від війни. Надалі плануються поставки генераторів і в інші громади Харківщини.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: