Посилюємо підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії – Синєгубов

18:03  |  16.01.2024
Посилюємо підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії – Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Загалом на сьогодні у Харківській області розгорнуто 923 Пункти Незламності, з яких функціонує 897. У готовності до відкриття ще 26 Пунктів Незламності. Стан розгортання Пунктів Незламності обговорили під час апаратної наради 16 січня, яка відбулася під керівництвом начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

«Зокрема, враховуючи погодні умови й воєнні виклики, цілодобово функціонують 149 Пунктів Незламності, 748 – за графіками. Усі служби працюють у штатному режимі, ситуація повністю контролюється», – зазначив Олег Синєгубов.

Усі Пункти Незламності забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву населення. Загалом з початку відкриття Пунктів Незламності їх відвідало понад 210 тисяч громадян, зокрема, з жовтня 2023 року до сьогодні – 36 294 жителі.

«Також за останні тижні передано 9 терміналів супутникового зв’язку Starlink для Пунктів Незламності Куп’янської міської військової адміністрації для забезпечення громадян послугами Інтернет», – сказав директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: